top of page

Tielemans - De Prins: uw specialist in omheiningen

Vertrouw op vakmanschap voor de plaatsing van uw afsluitingen en poorten! Tielemans - De Prins kan terugblikken op meer dan 20 jaar ervaring in het vak en staat garant voor een professionele plaatsing. Zowel particulieren als ondernemingen en bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij zijn gevestigd in Tervuren, maar werkzaam in heel Vlaams-Brabant.

Draadafsluitingen

Houten en stenen afsluitingen

Poorten

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • afsluitingen: onder meer tuinafsluitingen, draadafsluitingen en Nylofor-afsluitingen

  • poorten: onder meer schuifpoorten en draaipoorten

  • hekwerken: een groot aanbod aan modellen

  • klinkers: het aanleggen van onder andere opritten en terrassen

  • palen: het plaatsen van palen voor uw omheining

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Bij het kiezen van afsluitingen en poorten is het belangrijk om rekening te houden met de stevigheid en de duurzaamheid. De omheiningen van Tielemans - De Prins worden tot in de puntjes afgewerkt: zo bent u zeker van een professionele oplossing. Ook het plaatsen van klinkers en palen wordt op een vakkundige manier uitgevoerd.

Wij bespreken uw project graag samen met u en bieden u een afwerking op maat aan. U kiest de hoogte, het materiaal en de kleur! Of u nu een klassiek hek wenst te plaatsen of eerder een moderne afwerking verkiest, wij staan voor u klaar met onze uitgebreide expertise.

Contacteer Tielemans - De Prins

Bent u op zoek naar een ervaren vakman voor het plaatsen van uw afsluitingen, poorten en meer? Twijfel dan niet en contacteer Tielemans - De Prins uit Tervuren telefonisch of via het contactformulier voor meer informatie. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

contact

TIELEMANS - DE PRINS

Schapenstraat 9

3080 Tervuren

BTW nr 0891677844

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page