top of page
servlet-6.jpg

Plaatsen van draadafsluitingen en staalmatten

Betafence draad plaatsen in Tervuren, Overijse, Hoeilaart en Vlaams-Brabant
draadafsluitingen met bovenbuis

Betafence draadafsluitingen met betonplaat

Meer privacy en veiligheid voor uw terrein? Een tuinomheining zetten? Vertrouw op het vakmanschap van Tielemans - De Prins voor de plaatsing van uw afsluitingen en poorten. Als zelfwerkend patroon kan ik terugblikken op meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Vandaag sta ik garant voor een professionele plaatsing van uw draadafsluiting, weideafsluitingen, tennisafsluitingen houten afsluiting, stenen afsluiting, ballenvangers, poort op maat of de automatisatie van uw poort. Zowel particulieren als ondernemingen en bedrijven kunnen bij mij terecht.

Draadafsluitingen met bovenbuis

Draadafsluiting zonder bovenbuis

Staalmatten met draadpanelen

Als u op zoek bent naar een robuuster alternatief voor een draadafsluiting, dan is een omheining met staalmatten de geknipte oplossing voor u. Staalmatten zijn bovendien moeilijker te beklimmen dan een draadafsluiting. Dat maakt staalmatten tot de ideale omheining voor bedrijven, woningen, scholen, sportvelden, openbare gebouwen en andere bestemmingen. De staalmatten worden opgebouwd met gelaste draadpanelen tot een strakke, duurzame en veilige afsluiting. Zowel voor particulieren als bedrijven plaats ik staalmatten in grote en kleine projecten met een eigen professionele plaatsingsdienst.

staalmat nylofor.jpeg
staalmat nylofor
staalmat nylofor
staalmat nylofor
staalmat nylofor
staalmat nylofor

Andere soort draad afsluitingen

Staalmatten plaatsen of een afsluiting met Betafence draad plaatsen: vertrouw op Tielemans-De Prins om uw afsluiting in Tervuren, Overijse, Hoeilaart of elders in Vlaams-Brabant te plaatsen. Neem contact op voor een gratis offerte!

bottom of page