top of page
servlet-3.jpg

Plaatsen van een houten afsluiting met metaal palen of steenkorven?

Stenen en houten afsluitingen in Tervuren, Overijse, Hoeilaart en elders in Vlaams-Brabant.

Plaatsen van betonplaat met structuur

Betonplaten werden al vaak toegepast om terreinen, (sport)parken of parkeerplaatsen af te schermen, maar betonplaat met structuur wordt ook meer en meer ingezet als onderhoudsvriendelijke tuinomheining voor woningen. Een betonafsluiting biedt dan ook heel wat privacy en is een stevige afscheiding. Betonplaten zijn geen doorn meer in het oog zoals vroeger, vandaag zijn betonnen structuurplaten juist echte pareltjes rond uw tuin of terrein waarmee u een strakke of juist landelijke stijl kunt creëren en steen of hout kunt nabootsen met de voordelen van beton.

servlet-5.jpg

Plaatsen van steenkorven

Steenkorven of schanskorven, aan elkaar verbonden staalpanelen die worden gevuld met stenen, worden vandaag meer dan ooit gevraagd als afscheiding of omheining en verdienen hun plaats in elke omgeving. Een afsluiting met steenkorven biedt niet alleen een functionele meerwaarde, maar creëert ook onmiddellijk sfeer. Een lage muur rond uw tuin of terrein, een terras afschermen, steenkorven plaatsen als vijverafsluiting, als grondkering, geluidsmuur, … de mogelijkheden van deze afsluiting in steen zijn eindeloos. Tielemans-De Prins plaatst steenkorven in de meest uiteenlopende grote of kleine projecten, aan te passen naar wens!

Steenkorven
Steenkorven
Steenkorven
Steenkorven
houtenafsluitingen

Plaatsen van een houten afsluiting

Een functionele, esthetische en veelzijdige oplossing? Hout blijft een dankbaar materiaal om tuin en terrein doeltreffend en mooi af te sluiten, met oog voor privacy, rust, duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling. Een regelmatig onderhoud van uw houten afsluiting zal de levensduur nog aanzienlijk verlengen. Tielemans-De Prins plaatst houten afsluitingen met aluminium palen, betonpalen of houten palen.

Vertrouw het plaatsen van uw stenen of houten afsluitingen in Tervuren, Overijse, Hoeilaart en verder in Vlaams-Brabant toe aan Tielemans-De Prins, met 30 jaar ervaring en een eigen professionele plaatsingsdienst!

bottom of page