top of page
poorten

Plaatsen van poorten en automatisatie van poorten

30 jaar ervaring in het plaatsen van poorten op maat in Tervuren, Overijse, Hoeilaart of verder in Vlaams-Brabant
poorten

Plaatsen van schuifpoorten

Een maximum aan veiligheid, met een minimum aan plaats? Als u op zoek bent naar een compacte, stevige en duurzame oplossing om uw woning, appartement, bedrijfsterrein of ander domein af te sluiten, zijn schuifpoorten de ideale oplossing voor U. Tielemans-De Prins plaatst uw schuifpoort op maat in alle RAL-kleuren met een eigen professionele plaatsingsdienst, al dan niet voorzien van automatisatie. Een schuifpoort is ideaal wanneer u in de diepte weinig plaats heeft en/of meteen achter de poort wil kunnen parkeren.

Plaatsen van draaipoorten

Een stevige, betrouwbare en veilige enkele of dubbele draaipoort op maat, manueel of automatisch te bedienen, met of zonder inloopdeur of tuinpoort, beschikbaar in elke RAL-kleur? Tielemans-De Prins plaatst uw draaipoort van kwaliteit met een eigen professionele plaatsingsdienst. In tegenstelling tot een schuifpoort, heeft een draaipoort naar achter toe wel wat ruimte nodig.

poorten
poorten

Automatisatie voor schuifpoorten en draaipoorten

Met een simpele druk op de knop uw poort openen: Tielemans-De Prins zorgt voor meer comfort, gebruiksgemak en veiligheid als specialist in de automatisatie van schuifpoorten en draaipoorten bij particulier en professional.

Een schuifpoort of draaipoort op maat, met of zonder automatisatie voor een klein of groot project? Vraag meteen een gratis offerte aan bij Tielemans-De Prins, specialist in poorten in Tervuren, Overijse, Hoeilaart of elders in Vlaams-Brabant.

bottom of page